Outlook Kişileri Silme {Nasıl} Yapılır?

Microsoft Outlook, adları, e-posta adreslerini, telefon numaralarını ve öteki yazışma bilgilerini depolamak için kullanabileceğiniz en iyi programlardan biridir. Outlook kişileri tamamen silme, Adres defterinizin içeriğini temizlemek ve sıfırdan adım atmak istiyorsanız, tüm Outlook kişilerinizi seçebilir ve bir kerede silebilirsiniz.
Bir Microsoft Exchange sunucusuna bağlıysanız, genel bir adres listesine de erişiminiz olabilir. Bu kişiler harici bir sunucuda tutulur ve bu girişleri istediğiniz şeklinde düzenleyemezsiniz.
Sadece, adres defterinize eklediğiniz kişiler, masaüstü ve mobil uygulamaların yanı sıra Outlook.com’u kullanarak ta yalnızca birkaç tıklamayla silinebilir ve geri yüklenebilir.
Microsoft Outlook Kişileri Silme
Outlook kişileri silme işlemleri için bu adımları takip edin: Outlook programını açın. Sol alt tarafta Kişiler simgesine tıklayın. Silmek istediğiniz kişiyi seçin. Bir seferde birden fazla kişiyi silmek istiyorsanız, her seçimde CTRL tuşunu basılı tutun. CTRL + A tuşuna aynı anda basarak listede bulunan tüm Outlook Kişilerini seçebilirsiniz. Üst menüde(şeritte) çıkan Sil(Delete) simgesine tıklayarak kişileri silebilirsiniz.
Bir hata yaptığınızı düşünüyorsanız ve bu tarz şeyleri geri yüklemek istiyorsanız, son eyleminizi geri almak için CTRL + Z tuşlarına basın.

İlk olarak Microsoft Outlook programını çalıştırın.
Sol alt tarafta bulunan Kişiler simgesine tıklayın.
Silmek istediğiniz kişileri seçin. CTRL + A tuşlarına basarak tüm kişileri seçebilirsiniz.

Üst tarafta çıkan Delete(Sil) butonuna tıklayın.
Yanlış birşey yaptığınızı düşünüyorsanız: CTRL + Z tuşuna basarak işlemi geri alabilirsiniz.

Outlook Sign in
Hotmail, Microsoft’un yeni e-posta hizmeti olan Outlook.com ile birleşmeden ilkin hesabınızda oturum açtığınızda, Windows Live giriş sayfası görünüyordu. Ana sayfadan gelen kutunuza kolayca giriş yapılıyordu. Outlook.com’un ortaya çıkmasıyla, gelen kutusuna erişim basitleştirildi ve artık direkt mail hesabınıza erişebiliyorsunuz.
outlook.live.com/owa/ yada → Outlook sign in ← bağlantısına tıklayarak, giriş sayfasına girin, peşinden hesap bilgilerinizi girin ve Oturum Aç’a tıklayın. Gelen Kutusu, Gereksiz E-posta, Taslaklar… Klasörler sayfası saniyeler içinde açılacaktır.
Outlook.com Kişileri Silme

Outlook.com adresinden hesabınıza giriş yapın.
Sol taraftaki menüden Kişiler düğmesine tıklayın.
Silmek istediğiniz kişiyi seçin. Birden fazla şahıs seçmek için, tıklamaya devam edin, seçilen her şahıs üstünde onay işareti görünecektir.
Derhal üst menüde Sil (Delete) butonuna tıklayın.

Ekrana çıkacak olan uyarıya, Sil’e yeniden tıklayarak silmek istediğinizi onaylayın.

Outlook.com Silinen Kişiler {Nasıl} Geri Yüklenir?
Silinen kişilerin listesini görmek için “Kişilerim” menüsü altında bulunan, “Silinenler” klasörüne tıklayın. Geri yüklemek istediğiniz her bir kişiyi seçin. Sayfasının sağ tarafınca yada üst menüden Geri Yükle(Restore)’yi seçin.

Yazı İçeriği

Microsoft Outlook Kişileri SilmeOutlook Sign inOutlook.com Kişileri SilmeOutlook.com Silinen Kişiler {Nasıl} Geri Yüklenir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.