instagramda kaybolan fotograflar nasil paylasilir 6018941020c2b Instagram’da Kaybolan Fotoğraflar Nasıl Paylaşılır ?

Instagram’da Kaybolan Fotoğraflar Nasıl Paylaşılır ?
Kategori: Instagram Püf Noktalar

PaylaşTweetle

Günümüzde sosyal medya hayatımızın bir parçası olmaya devam ediyor . Facebook, Twitter derken Instagram’da artık vazgeçilmezlerimiz arasına girdi . Peki ya Instagram nedir ? Kısaca Instagram ailemizin , arkadaşlarımızın günlük yaşamlarını ve önemli anlarını öğrenebilmemiz için bize sunulan bir fotoğraf paylaşım uygulamasıdır .
Bu uygulama android ve ios işletim sistemli cihazlarda kullanılmakla beraber fotoğraflarınıza isteğiniz efekti verip , kırpma , üzerine şekilli şekilli kalem ile yazılar yazma , klavyeden yazı yazma gibi birçok özelliği kullanabilir ve bunları daha sonra takipçilerinizin huzuruna sunarak kendi hesabınızda paylaşabilirsiniz .
Instagram Direct Message ( DM ) ’den gönderilen fotoğraflar tek görüntüleme ve ya yeniden oynat seçeneği ile istenilen kullanıcıya gönderilir . Kişi fotoğrafı gördükten sonra fotoğraf kaybolur. Bu kaybolan fotoğrafı bulabilmek için ana sayfanızdan DM ’ye geçtiğiniz zaman en altta kamera simgesine bastığınızda kameranız açılır .
Kameranın sağ tarafında ön arka kamera değişim simgesi sol tarafında küçük kare kutunun içerisinde galerinizdeki fotoğraflar yer almaktadır . Küçük kareye bastığınız zaman tüm fotoğraflar arasından istediğiniz fotoğrafı seçip istediğiniz kullanıcıya gönderebilirsiniz . Kaybolan fotoğrafı hikayenizde paylaşmak isterseniz de ana sayfanızda sol en üstteki kameraya bastığınızda kameranız açılacaktır .
İsterseniz yine aynı şekilde sol taraftaki küçük kare kutuya bastığınızda isterseniz de parmağınız ile aşağıdan yukarıya doğru kaydırdığınızda tüm fotoğraflarınız yer alacaktır . İstediğinizi seçip dilediğiniz eklemelerin ardından hikayenizde aynı zamanda istediğiniz kullanıcı ile paylaşabilirsiniz .  Bunu bazı kullanıcılardan gizlemek istiyorsanız başka bir makalemiz de bunu da nasıl yapacağınızdan bahsetmiştik . Ama unutmamanız gereken önemli nokta hikayeyi paylaşmadan önce görmesini istemediğiniz kişiyi seçmektir . Eğer hikayeyi paylaştıktan sonra görmesini istemediğiniz kişiyi o listeye eklerseniz bu bundan sonra ki hikayeler için geçerli olacak o anda paylaştığınız hikayeyi istemeseniz de görüntüleyebilecektir .
READ  Instagram Business Hesapları Nasıl Açılır Ayrıcalıkları Neler?Bu tarz Instagram hakkında bilgi sahibi olmak için diğer makalelerimizi okumayı ve arkadaşlarınız ile paylaşmayı ihmal etmeyin web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayınız .

[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Önceki yazı
Instagram’da Birden Fazla Hikâye Paylaşma Nasıl Yapılır ?

Sonraki yazı
İnstagram Video Nasıl İndirilir ?

Sosyal Medya Uzmanı

Daha fazla yazı görüntüle

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın Cevabı iptal etE-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir
Yorum

İsim*

E-posta*

Web Sitesi

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir